Apolitični

Hrvatska dobiva globalno jedinstvenu online platformu za prodaju, kupnju i održavanje vozila

Neostar.com nova je, jedinstvena platforma za prodaju, kupnju i održavanje vozila koja donosi inovaciju u globalnim razmjerima. Rabljena vozila na platformi mogu besplatno oglašavati i prodavati sve pravne i fizičke osobe, a kupci dobivaju transparentan uvid u stanje vozila, jer Neostar vrši pregled u 60 ključnih točaka, te sigurnost pri kupnji jer sva vozila imaju tvorničko ili Neostarovo jamstvo. Platforma uz to omogućava online ugovaranje servisa vozila uz transparentne cijene i pouzdanu kvalitetu usluge.

Ono što platformu razlikuje od svih uobičajenih načina prodaje i kupnje rabljenih vozila jest jednostavnost procesa, usporedivost, pouzdanost i transparentnost informacija te sigurnost za sve korisnike. Prodavatelj započinje prijavu na platformu unosom nekoliko osnovnih podataka o vozilu dok ostatak informacija unose inspektori nakon što vozilo pregledaju po 60 ključnih točaka, fotografiraju i snime u prikazu od 360°. Pregled se u pravilu obavlja već 24 sata nakon iskazane namjere prodaje, a sva vozila koja se oglase na platformi imaju ili tvorničko ili Neostar jamstvo.

Ovakvim pristupom Neostar odgovara na najveće izazove i probleme u prodaji i kupnji rabljenih vozila koji su potvrđeni u istraživanju provedenom od strane Instituta za inovacije tijekom 2019. godine na više od 1100 ispitanika. Više od 50% ispitanika u istraživanju je kao najveće izazove i probleme prilikom kupnje rabljenih vozila navelo nepouzdanost informacija, odnosno, slabu kvalitetu informacija o vozilima. S druge strane, prema istom istraživanju, povjerenje i rizik transakcije visoko su na ljestvici strahova kod kupovine rabljenih automobila.

Stoga je Neostar.com naglasak stavio upravo na apsolutnu transparentnost i ujednačenost svih ključnih podataka o vozilu, stručan pregled i izdavanje jamstva.

Cijeli članak možete pročitati na: lider.media

Foto: Pixabay