Apolitični

Hrvatska automobilistička scena: 2. Zadarski Mega-Meet

Hrvatska automobilistička scena se nakon skoro tri godine letargije ponovno budi. Jer nakon WRC-a, brdskih utrka i Drifta polagano i „tjuneri“ najavljuju svoje susrete i natjecanja. Stoga nema druge nego najaviti prvi ovogodišnji susret takvog tipa koji će se krajem svibnja nam svagdašnjeg dogoditi u Zadru.

Početkom prošle je godine osnovan Auto Klub „Šepurine“. I kao nastavak na pokretanje tog zadarskog kluba primarno posvećenog tuningu i stylingu pokrenuta je inicijativa oko održavanja prvog službenog susreta. Dotični se susret održao tek nekoliko mjeseci nakon osnivanja kluba i ako je za vjerovati audio-vizualnim podražajima na službenim fotografijama i video-uratku, sve je prošlo super.

Stoga je za ovu godinu najavljen sasvim logičan nastavak te priče koja bi prema riječima Jure Habenšusa kao glavnog i odgovornog čovjeka ispred Auto Kluba „Šepurine“ ove godine trebala porerasti u nešto još veće, bolje i atraktivnije

Datum ovog susreta pod nazivom „2. Zadarski Mega-meet“ događat će se na samom kraju mjeseca svibnja. Odnosno točnije dana 29. svibnja 2022.

Za lokaciju održavanja susreta odabrana je Luka „Gaženica“, a cijela priča počinje u 15h. Do tog trenutka se očekuje zaprimanje mnoštvo prijava na razna natjecanja s kojima su organizatori najavili ovo druženje.

Cijeli članak i fotogaleriju možete pronaći na: automobili.hr

Foto: Pixabay