Apolitični

Hrvati masovno rezerviraju novogodišnje aranžmane u susjednim zemljama

Pandemija koronavirusa zaustavila je pripreme za novogodišnje proslave u BiH. Nema blagdanskog ozračja kao prethodnih godina, no neki hoteli i klubovi odlučili su organizirati doček Nove godine uz živu muziku i svečane večere, prije svega za goste koji su smješteni u njihovim objektima. Doček Nove godine najavili su također Holiday i Europa, dva poznata sarajevska hotela, koji posluju kao dio Grupe Europa hoteli.

U hotelima Holiday i Europa, uz večeru i nastup glazbene skupine, doček Nove godine stoji 150 KM (oko 75 eura), a mjesto mogu rezervirati i oni koji nisu gosti hotela. Iz Kriznog stožera Federacije BiH navode da su sadašnje mjere još uvijek na snazi.

One između ostalog znače da u zatvorenom prostoru ne može biti više od 30 osoba, dok policijski sat počinje u 23 sata, a završava u 5 ujutro.

7,5 eura stoji doček Nove godine u klubu Admiral u Zavidovićima

Novogodišnje zabave planirane su i u hotelima na planinama, poput Jahorine i Vlašića, a uključili su se i neki noćni klubovi. Tako klub Admiral iz Zavidovića najavljuje “ekskluzivni doček”, s cijenom od 15 KM (oko 7,5 eura), a za rezervaciju stola potrebno je kupiti četiri karte.

Cijeli članak možete pročitati na: turizam24.com

Foto: Pexels