Apolitični

Hoteli ne odustaju od dočeka: Restorani u njima rade, nude se večere i glazba. Evo cijena

Tome se, recimo, nadaju i u hotelu Matija Gubec u Stubakima, koji za cijenu od 1799 kuna po osobi organizira četverodnevni program za doček Nove godine, koji uključuje tri noćenja i puna pansiona, wellness, novogodišnji poklon te bogati gastrodoček s tamburašima.

Program organiziraju i u hotelu Božikovina u Podstrani, a u kratkom razgovoru rekli su nam kako će se doček održati isključivo ako bude dovoljno interesa gostiju te ako to budu dopuštale epidemiološke mjere.

Međimurski Spa Golfer hotel u sklopu Termi Sveti Martin također računa na proslavu Nove godine, iako nitko ne bi dao ruku u vatru da će se doista dogoditi. Tamo posjetitelji za cijenu od 909 kuna po osobi za noć mogu konzumirati četverodnevni program koji uključuje tri noćenja, polupansion, all inclusive večeru na Silvestrovo u restoranima Mira ili Vučkovec, doček Nove godine na bazenima, brunch na Novu godinu, fitness, spa i mogućnost korištenja bazena.

Od zagrebačkih hotela, doček organizira Amadria Park Capital hotel u Jurišićevoj ulici gdje za cijenu od 2950 kuna gosti dobivaju dva noćenja za dvije osobe, novogodišnju večeru i glazbeni program uživo.

U Maistri su nam, pak, potvrdili kako će u prosincu imati otvorene zagrebačke hotele Westin, Sheraton, Jadran i International, a na Jadranu hotele Grand Park, Lone, Amarin i Adriatic u Rovinju. Novogodišnji program zasad su pripremili u Loneu, Parku, Amarinu te kampu Porto Sole. Cijene se kreću od 4000 do 6519 kuna po sobi za noć.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay