Apolitični

Honor Magic V2 predstavljen na sajmu IFA 2023 – ovo je najtanji preklopni mobitel dosad

Uz svega 9,9 milimetara debljine, Honorov najnoviji preklopni telefon ima i impresivno malenu masu od svega 231 gram, a u Berlinu je predstavljen i koncept torbice-mobitela, nazvan Honor V Purse…

Honor Magic V2 ilustrira Honorovu viziju preklopnih pametnih telefona, sa značajnim poboljšanjima u odnosu na prethodni model, kada su u pitanju oblik, baterija, aspekti prikaza i korisničko iskustvo.

To je, naveo je Zhao, najlakši i najtanji preklopni pametni telefon koji je Honor dosad predstavio, težak samo 231g i debljine samo 9,9 mm kada je sklopljen. Telefon sadrži novu generaciju silicij-ugljične dvostruke baterije, prosječne debljine od samo 2,72 mm, koja postiže visoki kapacitet do 5.000 mAh u prostoru tankog i laganog sklopivog kućišta.

Za sada nije poznato hoće li uređaj biti dostupan i na hrvatskom tržištu.

Honor V Purse

Honor V Purse pretvara preklopni pametni telefon u modni dodatak, zahvaljujući nizu prilagodljivih, uvijek uključenih zaslona koji oponašaju dizajn torbice, uključujući elemente poput lančića, perja i resica koje reagiraju kad je pametni telefon u pokretu.

Cijeli članak možete pročitati na: bug.hr