Apolitični

HOK najavljuje 29. kongres ugostitelja i turističkih djelatnika

Hrvatska obrtnička komora (HOK) organizira 29. kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a, koji će se održati od 27. do 29. studenoga u Splitu, u hotelu „Le Meridien Lav“.

Tim povodom, održat će se Konferencija za medije u ponedjeljak, 21. studenoga 2016.u početkom u 11.00 sati u “RESTORANU ĐIR”, Matice Hrvatske 1, Split (kompleks Koteks)

HOK najavljuje 29. kongres ugostitelja i turističkih djelatnika

O programu i temama ovog tradicionalnog stručnog skupa, na konferenciji će govoriti predsjednik Organizacijskog odbora 29. Kongresa Stjepan Knežević, predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-a Nenad Šepak, predsjednica Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije Elida Marković i predsjednik Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Splitsko-dalmatinske županije Ante Roso. Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Splitsko-dalmatinske županije, a pokrovitelj Ministarstvo turizma RH.
Kao i na prijašnjim kongresima, kroz panele, stručna izlaganja i prezentacije, razmotrit će se stanje ugostiteljske struke, prezentirati rad Ceha u prošlom razdoblju, aktualnosti u poslovanju ugostitelja u Hrvatskoj i EU, kao i mogućnosti promocije hrvatske gastronomije i stvaranje gastronomske prepoznatljivosti .


Glavna rasprava o problematici u ugostiteljstvu, održat će se u ponedjeljak, 28. studenoga s početkom u 11.00 sati.
S iznimnim zadovoljstvom najavljujemo i gostovanje Emanuela Scarella, Michelinovog kuhara na Kongresu, koji će predstaviti nove trendove u gastronomiji.

Veselimo se vašem dolasku ističu u Hrvatskoj obrtničkoj komori