Apolitični

HiBy Music – besplatan reproduktor glazbe za pametne telefone namijenjen audiofilima

Većina glazbenih reproduktora namijenjenih pametnim telefonima manje se usredotočuju na najzahtjevniju publiku i rjeđe nude podršku za visoku kvalitetu zvučnog zapisa, a kada to i nude obično ju je potrebno platiti. HiBy Music je iznenađujuće sposoban besplatan reproduktor…

HiBy Music je i ne baš sasvim nepoznata kineska tvrtka koja proizvodi portabilne audio reproduktore, slušalice i drugu audio opremu kao što su USB DAC-ovi. Međutim, u službenim se trgovinama aplikacija može pronaći i moćan te besplatan glazbeni reproduktor koji se svojim mogućnostima definitivno izdvaja iz gomile, a iza kojega stoji upravo ova tvrtka.

Nazvan jednako kao i tvrtka, HiBy Music je jedan od rijetkih besplatnih glazbenih svirača koji ne samo da nudi podršku za USB DAC-ove nego je u stanju zaobići ograničenja Androida i glazbu reproducirati izravno na priključen DAC, nešto za što većina drugih reproduktora traži plaćanje. S druge strane, nudi podršku za DSD (Direct Stream Digital) što će biti od koristi i vlasnicima iPhonea ili iPada. No to je tek vrh ledenoga brijega.

Cijeli članak možete pročitati na: bug.hr

Foto: Pixabay