Apolitični

Helena Jurišić zasjala zlatom…

Hrvatska kickboxing reprezentacija uspješno se vratila iz Španjolske (Bilbao) gdje se od 18. do 26. listopada 2014. godine održavalo Europsko seniorsko prvenstvo u ringovnim disciplinama (full contact, low kick i K-1 style).
Nastupilo je 27 reprezentativaca koji su ukupno osvojili 12 medalja (2 zlata, 3 srebra i 7 bronci), potvrđuje nam Dario Jurišić, trener KBK Mornar Split. Ovaj klub predstavljala su 3 natjecatelja – Helena Jurišić (low kick -70kg), Ana Bajić (full contact +70kg) i Vlatko Žaja (K-1 style -75kg) te su ostvarili povijesni rezultat, točnije jedno zlato i jedno srebro; od ukupno 7 borbi, 5 je pobjeda i samo 2 poraza, sa zadovoljstvom ističe trener Jurišić.

Zlatna je bila Helena Jurišić koja je poput oluje prohujala prvenstvom. Dugo nije viđena tolika dominacija nad protivnicama iz zemalja koje prednjače kada je riječ o kickboxingu. Šarmantna i sjajna športašica, naša Splićanka Helena Jurišić, posjetila je Gundulićevu 36, vinoteku Violu i portal Terracon News te nam u razgovoru istaknula zanimljivosti i pojedinosti iz njenog života koji je gotovo u potpunosti ispunjen profesionalnim pristupom prema kickboxingu, a kako nam kaže, za privatnost i zabavu uistinu nema vremena…

Svakako Heleni želimo ostvarenje spomenutih želja, mnogo snage i uspjeha kako u ringu, tako i u privatnom životu.

D. Šabić