Apolitični

HBO Max uskoro dolazi u Hrvatsku

Kada točno i – još važnije – koliko će koštati još nije poznato. Ti će detalji biti otkriveni na virtualnom događaju u listopadu, kada će biti poznati i svi ostali detalji vezani uz HBO Max. Kako je zasad objavljeno, platforma će biti dostupna novim korisnicima, kao i postojećim pretplatnicima servisa HBO GO, bilo da su pretplaćeni direktno ili kod partnera kao što su, primjerice, teleoperateri. Tek treba vidjeti hoće se nastaviti praksa nuđenja novog servisa po nižim cijenama preko teleoperatera kao što je slučaj sa HBO GO.

Ono što se zasad zna jest da će HBO Max, kako je navedeno u priopćenju za medije, “po prvi put u Europi na jednom mjestu ponuditi širok izbor visokokvalitetne zabave WarnerMedia brendova kao što su Warner Bros., HBO, DC i Cartoon Network, kao i američke i internacionalne Max Original sadržaje”. Riječ je, kako se sada čini, o platformi čija će proliferacija u Europi biti uvezana s premijerom nove HBO-ove serije “Zmajeva kuća” (House of Dragon), prequela “Igre prijestolja”

U SAD-u, usput rečeno, cijena mjesečne pretplate na HBO Max iznosi 14,99 dolara, premda je nedavno uvedena i verzija s reklamama koja košta 9,99 dolara. S druge strane, u Brazilu mjesečna pretplata počinje već od 10 reala, što je oko 14 kuna, u Meksiku ekvivalent od oko 30 kuna, pa je za pretpostaviti da će i hrvatska cijena biti barem donekle prilagođena domaćim prilikama.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay