Apolitični

HARLEM GOSPEL CHOIR U ZAGREBU I OPATIJI OVOG PROSINCA

Harlem Gospel Choir, najpoznatiji američki gospel zbor, održat će dva koncerta u Hrvatskoj u sklopu svoje predsojeće europske turneje. Koncerte će održati u Zagrebu i Opatiji i to, 7. 12. u dvorani Lisinski i 9.12. u Centru Gervais.

Harlem Gospel Choir nastupao je za dvojicu papa, za Nelsona Mandelu, na posebnim priredbama američkih predsjednika i britanske kraljevske obitelji, surađivali su s Bonom Voxom iz U2-a, Keithom Richardsom iz Rolling Stonesa, oduševljavaju milijunsku publiku širom svijeta, uživaju status svjetskih zvijezda i najpoznatijeg američkog gospel zbora, a sada dolaze u Opatiju!

Utemeljio ih je poznati Allen Bailey prije gotovo 40 godina iz redova najboljih pjevača harlemskih crnačkih kršćanskih crkava i afro-američke kulture, a povodom sjećanja na Martina Luthera Kinga. Od tada do danas njihova popularnost dosegla je vrtoglave razine, a u Opatiji će predstaviti svoj poseban program posvećen legendarnoj Whitney Houston: HARLEM GOSPEL CHOIR – Celebrating 60 Years of Whitney Houston.

Prodaja ulaznica kreće u ponedjeljak, 25.9. s početkom u 9 sati, online putem sustava www.mojekarte.hr kao i na fizičkim prodajnim mjestima u Rijeci u Dallas Music Shopu i Foto Reviji, u Matuljima u Newsound agenciji, te u uredu Festivala Opatija (Ljetna pozornica, Zert BB) radnim danom od 8 do 15 sati i na blagajni Centra Gervais (Nikole Tesle 5) sat vremena prije početka programa koji se tamo svakodnevno održavaju.

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com