Apolitični

Hardwell potvrdio dolazak na Ultru Split i povratak na svjetske pozornice

“Miami, can you feel the love? We don’t need wars, we need love and music!“, riječi su kojima je na jednoj od najvećih festivalskih pozornica na svijetu, svoj set otvorio David Guetta.

Povratak Ultra Music festivala na Bayfront Park u Miamiju, bio je posebno emotivan ne samo za desetke tisuća posjetitelja, već i za brojne izvođače, kojima je ovo bio prvi veliki nastup u posljednje dvije godine. Nakon preduge pauze, svijet je napokon dočekao povratak glazbenih festivala i bila je ovo sjajna najava i pravi uvod za sve ono što će se uskoro odviti u Splitu.

ULTRA Europe okupit će najveće glazbenike iz svijeta elektroničke glazbe na Parku Mladeži, od 8. do 10. srpnja 2022., a sinoć je svoj dolazak u Hrvatsku potvrdio i Hardwell!

Miami će ovo izdanje pamtiti po nevjerojatnim nastupima, premijernim izvedbama koji će zavladati ljetnim glazbenim ljestvicama, po više od 60 tisuća posjetitelja dnevno ali i najljepšoj slici koja će otputovati na sve strane svijeta, koja nam je svima toliko falila i koja priča jedinstvenu priču o ljubavi, povezanosti, prijateljstvu, druženju, plesu i glazbi. Sada je svima jasno – ULTRA se vratila.

Nakon višemjesečnih nagađanja, na najveću festivalsku pozornicu vratio se jedan od najvećih. Nizozemski DJ i producent Hardwell, koji je kao najbolji DJ svijeta 2018. godine objavio povlačenje s glazbene scene, izašao je na glavnu festivalsku pozornicu, a tisuće posjetitelja svjedočilo je njegovoj magiji te jednosatnom eksplozivnom setu.

Ono što će posebno obradovati hrvatske obožavatelje ali i sve obožavatelje festivala ULTRA Europe je podatak da je u Miamiju službeno potvrđen i njegov dolazak u Split. 

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: Pixabay