Apolitični

HARD Summer festival prvi put u Europi, i to u Splitu!

Stiže Calvin Harris, a očekuje se 20.000 posjetitelja iz svijeta

Organizatori događaja Alda i Insomniac pobrinut će se da osiguraju produkciju svjetske razine po čemu su poznati, a posjetitelji Hard Summera čut će sve najpopularnije Harrisove izvedbe koje će činiti dio njegova neizostavnog seta u sklopu ovog posebnog događaja.

Ovu godinu možemo prozvati godinom festivala jer osim što se u Split napokon vraća Ultra Europe nakon dvogodišnje pauze, taj obalni grad ove je godine domaćin i planetarno popularnom festivalu Hard Summer, koji je za svoju prvu europsku inačicu odlučio odabrati upravo Dalmaciju.

Ako ni to nije dovoljno, u Split nakon dugo vremena stiže jedan od najpopularnijih svjetskih DJ-eva, Adam Richard Wiles (38), profesionalno poznatiji kao Calvin Harris.

– Atraktivnost Žnjana nadaleko je poznata pa je u suradnji s čelnim ljudima Grada Splita odlučeno da upravo Hard Summer postane jedan od integratora revitalizacije te lokacije čemu će pridonijeti organizacija festivala na tom području – rekao nam je službeni medijski predstavnik festivala Kristijan Gržetić i dodao da su gradske vlasti, koje su im i dale dozvolu, prepoznale važnost tog festivala i onoga što će donijeti gradu.

Cijeli članak možete pročitati na: vecernji.hr

Foto: Pixabay