Apolitični

Harbor Cookhouse & Club – novo ruho zadarske zabave

Omiljeni klub Zadrana i gostiju grada, Maraschino bar, od nedavno je dobio novi i poboljšani izgled s izdašnijom ponudom zabave i uživanja.
Harbor Cookhouse & Club novo je mjesto u Zadru koje kombinira restoran i noćni bar, a predivna terasa koja se proteže Obalom kneza Branimira ispred kluba utjelovljena je smirujućom atmosferom zadarske uvale Jazine čije stalno pristanište pripada poznatom Moroskoku.
U ambijentu zadarske luke i sam izgled Harbora inspiriran je prostor u kojem se nalazi. Klub je uglavnom nadahnut industrijskim stilom načinjenim od drva i željeza. Dijelovi starih brodova i elementi koji podsjećaju na zanimljive priče o moreplovcima i njihovim podvizima, škrinje, sidra, kompasi, kormila i slike samo su neki od motiva koji su uspjeli utjeloviti tematski izgled novog omiljenog mjesta za zabavu u Zadru.
Iako u prostoru prevladavaju tamniji tonovi, atmosfera koja vas obuzima čim zakoračite u Harbor sjetna je, ali i ugodna. Dok smeđi tonovi stvaraju dojam gostoprimstva, zidovi ispunjeni slikama, dok ih promatrate iz udobnih kožnih fotelja, ostavljaju na vas ugođaj dobrodošlice i opuštajuće note ambijenta.

Harbor Cookhouse & Club


Harbor Cookhouse & Club potrudio se da svatko pronađe svoje mjesto u njemu, pa ćete nakon ugodne večere u novom zadarskom ugostiteljskom prostoru moći prijeći u dio čija je namjena zamišljena u funkciji bara, ili u konačnici možete provesti nezaboravnu zadarsku noć u Harbor noćnom klubu. Ako ste, pak, tip osobe koja svoje napitak voli ispijati na otvorenom prostoru, terasa kluba za vas će biti prava oaza mira.
Kako mu samo ime nagovješćuje, Harbor će biti luka brojnih ukusnih večera, ali i noćnih provoda za pamćenje, a ne sumnjamo da će svoje sidro u njega baciti i Zadrani kao i gosti grada.
Novo mjesto gastro ponude, ali i mjesto za noćne izlaske u Zadru razveselilo je brojne posjetitelje kluba, kako Zadrane, tako i turiste, pa ne sumnjamo da je budućnost kluba sigurna kao i luka u kojoj se nalazi.