Apolitični

Hana Hadžiavdagić, domaćica Blessfood Večere s porukom uoči Uskrsa

Zagrebački restoran Dubravkin put ugostio je 22. ožujka 2016. godine domaćicu Blessfood Večere s porukom, Hanu Hadžiavdagić Tabaković. Prikupljena sredstva donirat će se Domu za djecu i mlađe punoljetne osobe Lipik.

Hana, domaćica Večere s porukom, u pratnji supruga Tarika, okupila je velik broj poznatih hrvatskih odvjetnika, doktora i gospodarstvenika koji su sa zadovoljstvom podržali projekt. Večeri su prisustvovale i Hanine bliske prijateljice, Karla Kaić i Danijela Gajski, vlasnica restorana Dubravkin put.
Večera je započela prigodnim govorom Hane Hadžiavdagić Tabaković, koja je osvijestila sve prisutne o važnosti pomaganja, dok je večer obilježena spojem ugodnog druženja i najboljih gastronomskih delicija.
– Odmah i bez ikakvog razmišljanja pristala sam biti domaćica Blessfood Večere s porukom. Odlučila sam prikupljen novac donirati djeci pošto je večera par dana prije Uskrsa. Drago mi je što sam uspjela okupiti ljude koje su uistinu došli na večeru kako bi pomogli drugima. Zabavili smo se, pričali, zezali se. Atmosfera je bila odlična. -rekla je Hana Hadžiavdagić-Tabaković.
– Iznimno mi je drago prisustvovati, na poziv moje drage prijateljice Hana, ovako krasnoj večeri s plemenitim ciljem. – izjavio je Ante Vrban.
Ideja projekta „BlessFood – Večera s porukom” je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna. Domaćini večera su istaknute osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusiness-a. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online.

Više u kategoriji: Život
Izvor i foto: Media Front d.o.o.
D. Šabić, mag. nov.