Apolitični

Halo, dostava? Nove kuće po cijeni polovnog auta koje se mogu složiti za dva dana

Kuće koje se mogu naručiti preko interneta u dijelovima svih boja i oblika postaju sve veći hit među zaljubljenicima u prirodu, ali i minimalistima kojima višak kvadrata samo smeta…

Popularnost kuća koje dolaze u dijelovima preko internetskih prodavaonica počela je rasti nakon krize 2007. godine, a osim onih kojima treba jeftino rješenje, kupuju ih i zaljubljenici u prirodu ili minimalisti koji se ne žele gubiti u prekomjernim kvadratima.

I jedne i druge se mogu kupiti online, primjerice na Amazonu, a nakon dostave dijelova jedino što trebate je – sastaviti je u iskoristivu cjelinu. Kako bi sve radilo kako spada i ne bi bilo nezgoda, struju i ostale detalje bolje je ostaviti profesionalcima.

Uradi sam kolibe na Amazonu se mogu pronaći već od oko 13 tisuća kuna, nešto veće kućice za 35 tisuća kuna, a cijene nešto ozbiljnijih kuća penju se i na cifru veću od 130 tisuća kuna, prenosi Business Insider

Osim truda utrošenog na spajanje dijelova, potrebno je i nešto vremena dok se ne pronađe kuća koja se može dostaviti u Hrvatsku ili neka druga varijanta kako bi novi dom sretno stigao na željenu adresu.

Cijeli članak možete pročitati na: punkufer.dnevnik.hr

Foto: Pixabay