Apolitični

Hajduk se voli u svakom kutku svita!

Uistinu se Hajduk voli u svakom djeliću svijeta. Malom, ali slatkom pričom potvrđujemo ovu tezu koja je nedavno pristigla s jednog drugog kontinenta. Naime, Društvo prijatelja Hajduk – Sinj odlučan je u namjeri da ostane na vrhu po broju članova, pa je učlanjivanje organizirao i u dalekoj Južnoafričkoj Republici gdje su naši sugrađani odlučili prenijeti dio ljubavi i tamošnjim stanovnicima…
Tako su Sinjani, koji se nalaze na radu u Južnoafričkoj Republici, organizirali učlanjivanje daleko od domovine, točnije, u gradu Witbank.
Koliko su Sinjani i Cetinjani uvjerljivi u prezentaciji, vidjelo se na kraju akcije u kojoj je u samo nekoliko sati učlanjeno novih 48 navijača splitskih Bijelih i još usput organizirano praćenje ligaške utakmice protiv Slaven Belupa.
Kako informacije govore, akcija će se nastaviti i u narednim danima, a bude li tempo kao i do sada, DPH Sinj će brzo doći do cilja od 1000 članova, što bi bio rezultat iznad svih očekivanja i rukavica izazova bačena ostatku hajdučke obitelji.
Prema sadašnjim informacijama, trenutno se DPH Sinj može podičiti s oko 800 članova, te je i dalje vodeći u poretku svih DPH-ova. Bravo Sinjani!

 

Više u kategoriji: Život; Šport
Izvor i foto: ferata.hr
D. Šabić, mag. nov.