Apolitični

Habana Social Club u Splitu

Svi Splićani i posjetitelji grada Splita, željni dobrih ritmova Kube, ove subote, 7. kolovoza svoju će želju ispuniti i zaplesati uz ritmove Habana Social Cluba.
Jedan od najpoznatijih kubanskih bendova – Habana Social Club – svoju će kulturu uživanja u glazbi podijeliti i s Hrvatima, te će na pet destinacija pokazati svim prisutnima kako se na Kubi pleše, pjeva i povrh svega, nezaboravno dobro provodi.
Iako članovi sastava, čak njih 14, dolaze iz različitih zemalja, svi imaju jednu dodirnu točku, ljubav prema latino zvukovima i ritmovima koja ih povezuje i gura naprijed već 30 godina u širenju te iste ljubavi. Napokon, Habana Social Club stiže i na Jadran te će zabavljati publiku u Splitu, Hvaru, Zadru, Puli i Rijeci.


Split je za ovu nezaboravnu večer posvećenu kubanskoj glazbenoj kulturi rezervirao pozornicu Ljetnog kina Bačvice koja ove godine sve više iznenađuje dobrom kulturnom ponudom. Zadar je za kubansku večer pripremio pozornicu na Forumu, Hvar u starom samostanu Veneranda, Pula u tvrđavi Kaštel, a Rijeka na Trsatskoj gradini. Spoj mirisa i duha Mediterana s kulturom Kube odaje egzotičnu atmosferu koju će nesumnjivo upotpuniti obostrana ljubav izvođača i sveprisutnih gostiju prema glazbi i kulturi koje se nadopunjuju u večerima za pamćenje.
Ulaznice se prodaju u sustavu karata Eventim ili putem online stranice http://www.eventim.hr/hr/

Habana Social Club


Cijene ulaznica iznose 120 do 195 kuna, ovisno o kategoriji, a na dan koncerta cijene će biti više za dvadeset kuna.
Nastavak svima poznatog i neponovljivog Buena Vista Social Cluba, Habana Social Club napokon, na zadovoljstvo svih zaljubljenika u latino ritmove i kubansku kulturu, stiže i u Hrvatsku, pa će svi zainteresirani imati čak pet opcija za kompletno plesno i glazbeno uživanje.
Kuba nam je predaleko, ali zato svi trebamo što prije nabaviti svoju kartu za subotnji nastup Habana Social Cluba u Ljetnom kinu Bačvice i osjetiti bezvremensku ljubav koju kroz pjesmu nosi ovaj glazbeni sastav. Na koncert su pozvani svi, bez obzira na dobnu granicu, jer kada krenu zvukovi kubanskih instrumenata, bokovi će sami znati što trebaju napraviti.