Apolitični

Gušti na klizaljkama mame Splićane…

I ove zime Splićani i njihovi gosti moći će uživati u ledenim radostima nakon što se 15. prosinca otvori veliko klizalište u Spaladium Areni. Na ledenoj atrakciji površine od 800 četvornih metara posjetitelji će moći klizati sve do 16. siječnja, a sve će popratiti zanimljiva kulturna i glazbena zbivanja.
Podsjetimo sve one koji se dvoume doći u „lednu arenu”da će klizalište biti otvoreno svaki dan od 9 do 24 sata, a vikendom i sat kasnije, i tako sve do 16. siječnja 2016. godine. Dok će djeca dječjih domova moći besplatno klizati, za sve će se splitske školarce osigurati posebni popusti za organizirane grupe.
Domaćini su se očito odlično pripremili, pa će tako klizalište pratiti i ugostiteljski sadržaji s bogatom ponudom hrane, pića i slastica. Najavljeni su i zabavni programi na ledu poput klizačkog showa grupe Lucky Lookers, dnevne animacije na ledu i škola klizanja, programi za splitske gradske škole, vrtiće i zatvorene grupe, studentske večeri, team building program, dječji rođendani, škola hokeja i hokejaški turnir, kao i predstava za djecu Šuma Striborova, najavljena za 15. siječnja.
Život na klizaljkama očekuje vas u Spaladium Areni. Želimo vam dobru zabavu!
Više u kategoriji: Hobi; Život
Izvor i foto: spaladiumarena.hr
D. Šabić, mag. nov.