Apolitični

Grupi BANG BANG nagrada na 19. Večerima dalmatinske šansone

Na nedavno održanim 19. Večerima dalmatinske šansone u Šibeniku, grupa Bang Bang osvojila je drugu nagradu žirija za pjesmu „Prijezir” s kojom su se predstavili u natjecateljskom dijelu programa.

Oduševili su žiri, ali i sve prisutne koji su ih nagradili burnim aplauzom.
„Jako smo sretni što smo imali priliku nastupiti na večerima Dalmatinske šansone. Odazvali smo se na poziv gospodina Branka Viljca koji nas je prošle godine upoznao dok smo kao dio publike uživali na festivalu. Ovim putem zahvaljujemo mu na pozivu i podršci.” – jednoglasni su u Bang Bangu, a Lara Antić dodaje: „Druga večer je bila veličanstvena u svakom pogledu. Bojim se da je „Prijezir” jedini osjećaj koji nikako ne opisuje naše emocije. Jako smo zadovoljni svojim nastupom i naravno, maestralnom izvedbom orkestra koji nas je oduševio i ovim im se putem zahvaljujemo.

BANG BANG nagrada za „Prijezir”

Autor pjesme i gitarist Bang Banga, Hrvoje Prskalo, ponovio bi sve i iduće godine:
„Druga nagrada žirija nas je itekako iznenadila. Dobiti ovakvo priznanje u gradu velikih pjevača i autora za nas je izuzetna čast. Čestitao bih svim kolegama na njihovim nastupima kao i svim nagrađenima. Uopće se ne bi bunili i da dogodine ponovimo ovo predivno iskustvo.”
Večer prije uspješnog nastupa, Lara iz Bang Banga predstavila se i u revijalnom dijelu programa, otpjevavši s kolegom Markom Toljom „Autobus Calypso” koju su davne 1959. godine na Opatijskom festivalu otpjevali Marko Novosel i Bety Jurković.
„Prvu večer šansone imala sam priliku nastupiti s Markom Toljom, kolegom kojeg iznimno cijenim. Oduševila me njegova spontanost i energija na sceni i mogu reći da sam jako uživala dijeliti pozornicu s njim. Primijetili smo da nam se i glasovi jako lijepo slažu, pa tko zna – možda ovo nije zadnji put da Marko zapjeva s Bang Bangom.” – rekla je Lara nakon nastupa.