Apolitični

Grupa Libar u očekivanju nastupa promovira pjesme

Splitska glazbena skupina Libar  promovira svoj novi spot „Na putu prema njoj”, a tijekom predstojećeg ljeta očekuju  nastupe na zanimljivim priredbama, festivalima i smotrama.

Splitski sastav Libar predstavlja videospot za novi singl „Na putu prema njoj”. Riječ je o još jednom vedrom, brzom, iskrenom i izravnom Librovom hitu koji će prepoznati svatko tko je uživao u singlovima poput „Kukala”, „Kapi”, „Tuđe oči” i dr. Libarov pečat daje jedinstven vokalni aranžman u koji je osim neizbježne klapske homofonije, ovaj put utisnut i dašak gospela.

– U spotu za Na putu prema njoj vratili smo se korijenima sentimenta i sredine u kojoj živimo. Prateći romantičnu poetiku glazbe i teksta autora Ivana Ivaniševića, autor spota Sina Jakelić ispleo je priču na atributima onoga najljepšeg što smo povukli iz splitskog urbanog kolaža – jedinstvene interijere, poslovično unikatnu kulisu gradskog središta i naivnu i iskrenu emociju posvećenu ljepoti i čistoj, nesputanoj ljubavi. – kažu iz Libra.
Spot počiva na afektu protagonista prema ženskom liku koji utjelovljuje mlada Splićanka Maja Tramontana. Grupu Libar i ovog ljeta očekuju brojni nastupi, a kako zvuče prisjetimo se s pjesmom „Na putu prema njoj”.

Izvor i foto: aquarius-records.com