Apolitični

Grupa Buđenje u Kerempuhu u duhu nesvakidašnje promocije…

Uz kupljenu ulaznicu grupe Buđenje, novi album dobije se BESPLATNO! Da, dobro ste pročitali. Naime, uoči koncerta u zagrebačkom kazalištu Kerempuh (21. ožujka), grupa Buđenje odlučila je počastiti svoje fanove: uz svaku kupljenu ulaznicu posjetitelji koncerta na poklon će dobiti novi album „Ljubav nema pravila”! Album na jednom mjestu okuplja uspješne singlove Buđenja poput „Nije to ljubav”, „Ne govori više”, „Ljubav nema pravila” i „Oprostija bi sve” te aktualni duet s Vannom „Zajedno”, a sve pjesme u Kerempuhu dobit će novo ruho prilagođeno kazališnom prostoru i akustici.
„Fora s besplatnim CD-om uz kupljenu ulaznicu naša je oda mediju koji nas je odgojio i putem kojeg smo dolazili do glazbe koja je utjecala na nas. Danas su neka druga vremena društvenih mreža i streaminga, ali mi smo nepopravljivi romantičari po svemu, pa i tome! Album će fanovima poslužiti kao suvenir na koncert i način da ugodu iz Kerempuha prenesu u svoj automobil ili dnevnu sobu”, tim je riječima ovaj nesvakidašnji potez opisao Darko Bakić, frontman Buđenja.
Buđenje će na pozornici Kerempuha ugostiti svoje brojne glazbene kolege i prijatelje, među njima su i: Vanna, Pavel, Marijan Brkić Brk (Parni Valjak) i Tomo in der Muhlen.
Uživajte!.

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: hamar-media.hr
D. Šabić, mag. nov.