Apolitični

Grad Zadar i M. Grdović prijatelji kluba „Sanus”

Grad Zadar ugostio roditelje i djecu oboljelu od malignih bolesti iz kluba „Sanus”.

Gradonačelnik Grada Zadra, Božidar Kalmeta sa suradnicima, ugostio je roditelje i djecu Kluba roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Sanus” iz Splita. Predsjednica udruge, gospođa Blaženka Anić, upoznala je gradonačelnika s radom i projektima koje udruga provodi. Kazala je da kroz partnerstvo sa sustavom udruga želi graditi dobru suradnju s ciljem rješavanja problema na koje nailaze kako bi kroz različite pravilnike osigurali prava djece i roditelja. – Stoga gradimo suradnju s gradovima koji su našu djecu prihvatili kao svoju te ih, kao grad Zagreb i grad Dubrovnik, nazivamo svojim prijateljima.

Grad Zadar prijatelj Sanusa

Od danas je to i grad Zadar. To je nama velika radost i veliki dan za nas, kazala je Anić. – Ovakvi susreti jako pridonose osnaživanju naše djece, daju im samopouzdanje podsjećajući ih da postoje ljudi koji shvaćaju boli kroz koje su prošli. – dodala je.
U društvu djece i roditelja iz Sanusa bio je poznati zadarski pjevač Mladen Grdović kao počasni član udruge. Gradonačelnik Kalmeta iskazao je podršku njihovim iznimnim nastojanjima na poboljšanju uvjeta liječenja oboljele djece.