Apolitični

Google: Bez oglašavanja i promocije vi ste neprepoznatljivi!

Bez oglašavanja i promocije vi ste neprepoznatljivi, zaključak je besplatne Googleove radionice koju je organizirala županijska turistička zajednica u hotelu Park u Splitu.

Ponovno je kongresna sala hotela Park bila dupkom ispunjena, što govori koliki interes vlada za besplatnu Google radionicu u organizaciji Turističke zajednice Splitsko-dalmatinske županije i Google Hrvatske. Predavači Dalibor Šumiga, ambasador Google Growth Engine programa za Adriatic regiju, te Nikola Jellačić, Google Industry Manager za turizam turističkim djelatnicima, vlasnicima apartmana, hotelijerima, menadžerima, poslovnim ljudima u programu su na stručan i zanimljiv način pokušali dočarati zainteresiranima koja je i kava moć tehnologije: Što se sve događa na webu u 60 sekundi? Što nas očekuje u 2020.? Zašto ljudi ne kupuju ono što želite prodati? TV i mobile: kako konzumirati sadržaj? Novi 4P model i marketing 3.0. Utjecaj mozga na marketinške poruke u svakodnevnom životu. Koji su najnoviji trendovi iz svijeta digitalnog turizma?

Bez oglašavanja i promocije vi ste neprepoznatljivi

Vrlo vjerojatno ste se i sami zapitali ovakva i slična pitanja, posebno vodite li sami kakav posao i koristite li Internet da bi bolje prodali svoj proizvod. Evo što nam je tijekom radionice kazao Dalibor Šumiga koji je vrativši se s inozemnog predavanja nastavio stručne i edukativne radionice danas u Splitu, sutra već na drugom dijelu Europe, gdje god to Google to zahtijeva.