Apolitični

Golden Horn Festival Brač pretvara u party oazu

Meku bračkog noćnog života i ove će sezone uzbuditi već dobro poznati Golden Horn Festival, koji će se održati od 2. do 5. kolovoza

S dolaskom ljetnih vrućina, rasplesanog uma i sa željom za putovanjima i otkrivanjem novih mjesta, vraća se i bolski 585 Club. Pravi morski biser smjestio se na otoku Braču, a zadnjih je godina postao sinonimom za najbolje mjesto za provode mediteranskog podneblja.

Prvi dan festivala rezerviran je za drugo veliko ime, savršeno sinkronizirani elektronski nizozemski duo Bassjackers koji se može pohvaliti suradnjom s najvećim imenima DJ miljea poput Martina Garrixa i Afrojacka, a u svojoj su zavidnoj karijeri radili i za RIhannu te Enriquea Iglesiasa. 

Drugi dan festivala nastupa uvjerljivi predvodnik ovogodišnjeg postava, francuski DJ i pjevač Willy William koji broji stotine milijuna pregleda za svoje velike svjetske hitove Ego i Mi Gente. Dobitnik MTV Video Music Awardsa oduševio je čak i bivšeg američkog predsjednika Baracka Obamu koji je izjavio da je Mi Gente njegova pjesma godine, ali i Beyonce koja je napravila remix ovog svjetskog hita. 

Cijeli članak i ostatak programa možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay