Apolitični

Golden Drum u gostima na Weekend Media Festivalu

Golden Drum predstavlja prepoznatljivi spoj kreativne, marketinške i oglašivačke industrije europske zajednice. Novi Weekend na rogramu je od 22. do 25. rujna.

Najveća regionalna konferencija Weekend Media Festival će od 22. do 25. rujna u Rovinju okupiti vodeće stručnjake i entuzijaste iz svijeta medija, marketinga i komunikacija, a cjelokupno događanje dodatno će obogatiti i Golden Drum festival koji ove godine dolazi u goste. Ovaj međunarodni kreativni festival održat će se prvi put u sklopu Weekenda, i to 23. rujna.

Golden Drum predstavlja prepoznatljivi spoj kreativne, marketinške i oglašivačke industrije europske zajednice. Festival je poznat po tome da uvelike utječe na razvoj i oblikovanje cjelokupne komunikacijske industrije ne samo u Europi, već i izvan njezinih granica.

“Izuzetna nam je čast ugostiti Golden Drum na Weekendu. Golden Drum je već desetljećima sinonim za izvrsnost u kreativnoj industriji, a ovom suradnjom povezujemo dva najveća medijska, marketinška i komunikacijska događaja u regiji! Veselimo se rujanskom druženju u Rovinju”, istaknuo je Tomo Ricov, direktor Weekend Media Festivala.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com