Apolitični

„Go to Barcolana” nova međunarodna regata

Nova inicijativa, stvorena da prati brodove iz svih luka u Sloveniji i Hrvatskoj koji dolaze u Trst na Barcolanu podižući vrijednost veze između nautičara na Jadranu – službene su najavne riječi nove regate koja će okupiti mnoge zaljubljenike u more i regatno krstarenje.
„Idi na Barcolanu” je nautički reli, ali u isto vrijeme i regata u kojoj vlasnici brodova mogu sudjelovati upisom na jedan od dva relija koja polaze iz Splita i Rijeke, odnosno, upisom u utrku koja počinje iz Izole početkom listopada. Organizatori ističu da će svi sudionici u „Idi na Barcolanu” imati osiguran vez na Barcolani po dolasku u Trst i svi članovi Barcolane, čak i oni koji ne sudjeluju u reliju, imaju pravo dobiti besplatno vez u ACI marini za vrijeme odlaska u Trst, između 3. i 18. listopada.
Kampanja za ovu regatu je izuzetna, inicijativa je popraćena jakom promotivnom promocijom u ACI Marinama i partnerstvom s brojnim jedriličarskim klubovima u Hrvatskoj i Sloveniji:
Idi na Barcolanu iz Splita
Idi na Barcolanu iz Rijeke
Idi na Barcolanu iz Slovenije
Regata je krenula 3. listopada, kada su brodovi iz Splita isplovili u smjeru Trsta nakon čega će im se pridružiti flota iz Rijeke i na kraju rute i sudionici iz Izole, pa svi zajedno do grada Barcolane.
Evo još jedne mediteranske međunarodne regate u koju se možete uključiti. Dobro došli sa svojim ljubimcima u privlačnu Barcelonu!
Više u kategoriji: Šport; Hobi
Izvor i foto: visitsplit.com
D. Šabić, mag. nov.