Apolitični

Glumica Ecija Ojdanić nastupila je na Falkensteiner triatlonu: Priznajem, ovisnica sam o trčanju

 

Najavila je utrku na pet kilometara, ali je dobro raspoloženje i sjajno prolazno vrijeme na „petici” odvelo zanosnu 42-godišnju televizijsku, filmsku i kazališnu glumicu Eciju Ojdanić na deset kilometara utrke na 3. Izdanju Falkensteiner punta Skala triatlona.

Oborila je svoj najbolji rezultat, plasirala se na 5. mjesto s vremenom od 52 minute i potom osjećaj sreće, koji je stalno prati od kada trči, podijelila sa svima.
„Presretna sam prvo zbog poziva na triatlon, a najviše zbog trčanja i osobnog rekorda. Kući se vraćam odmorena, napunjenih baterija i s medaljicom oko vrata”, govori glumica trajno „zaražena” trčanjem. Za nastup u Petrčanima spremala se oko godinu dana, odnosno tada je počela ozbiljno trčati. Dovoljno za ovisnost?


„Priznajem, postala sam prava ovisnica. Trčanje mi je izvor sreće i zadovoljstva, a onda taj osjećaj prenosim na obitelj. Mirnija sam, sretnija i zadovoljnija”, priznaje Ecija. Kada su je organizatori Falkensteiner triatlona pozvali da nastupi i promovira utrku, nisu samo računali na njezin zvjezdani status. S besprijekornom figurom, lijepa Ecija odradila je sjajno i natjecateljski dio utrke. Željela je popraviti svoj najbolji rezultat, ali ukupni plasman nije bio u prvom planu.
„Na kraju trčiš i natječeš se sam sa sobom. Nakon pet kilometara imala sam rezultat 24 minute, pa sam željela produžiti utrku na deset kilometara taman hodala do cilja. Bilo je puno ljudi, lijepa atmosfera s puno podrške koju smo upućivali jedni drugima”, kazala je.
U resortu Punta Skale provela je tri dana s obitelji: suprugom Robertom Orhelom, 11-godišnjom kćerkom Cvitom i 6,5-godišnjim sinom Jakovom. Mir, odmor i uživanje – tako je objasnila trodnevni boravak.
„Čisti hedonizam. Bilo nam je prekrasno, svatko je pronašao nešto za sebe jer sadržaja u hotelu ima zaista puno”, naglasila je Drnišanka kojoj je Zadarska županija, kako kaže, ipak iznad svega:„Ovaj dio Dalmacije posebno volim. Petrčane, Nin, Vir, Kožino, pa sve do Sukošana i Pakoštana – svugdje sam bila”.
Izvor i foto: zadar.travel