Apolitični

Global Bridges prvi put u Hrvatskoj!

 

Svjetska organizacija Global Bridges u lipnju je posjetila Republiku Hrvatsku, točnije srednju Dalmaciju, povodom održavanja trodnevne međunarodne konferencije koja se tradicionalno održava na godišnjoj razini diljem svijeta.

Prilikom posjeta, članovi organizacije Global Bridges pronašli su vremena za upoznavanje ljepota površinom najveće hrvatske županije te posjetili Split, Trogir i Omiš.

Što je potaknulo vodeće ljude ove svjetske organizacije na dolazak u Lijepu Našu otkriva nam gospodin Jure Brekalo, predsjednik uprave tvrtke Terracon d.d.

 

Gospodine Brekalo, otkrijte nam kako je došlo do održavanja godišnje međunarodne konferencije Global Bridges od 11. do 13. lipnja u Hrvatskoj?

Znatiželjno.

 

Možete li pojasniti što mislite pod tim?

Znate, velika vatra nastaje iz male iskre.

Gospođa dr. Beate Lindemann, izvršna potpredsjednica svjetske organizacije Global Bridges, gospodin, dr. h. c. Walther Leisler Kiep, počasni član navedene organizacije i gospodin dr. Hans Albrecht, predsjednik organizacije, moji su dugogodišnji prijatelji iz grada, zemlje u kojoj živim, tj. iz Berlina, Njemačke, te su vođe te svjetske organizacije. Nažalost, upoznali su čitavi svijet, ali Hrvatsku nisu. Rekao sam im, s ponosom i osmijehom, da je naša naj najljepša!

Da bi upoznali naš kraj i gostoljubivost naših ljudi pobrinula se mag. iur. Nikolina Mimica, zamjenica predsjednika uprave tvrtke Terracon d.d.

A kako je sve prošlo? Vidite iz priloženog.

Više u kategoriji: gospodarstvo, turizam

Terracon News