Apolitični

Glazbeni zvuci Terracon News-a: Dalmatino

Poštovani, u predblagdansko božićno-novogodišnje vrijeme Gundulićevu 36 posjetila je jedna od traženijih glazbenih skupina u Hrvatskoj, popularni Dalmatino. Pjevač, tekstopisac i glazbenik, Ivo Jagnjić, i poznati bubnjar, Zdravko Sunara, u sjajnom ozračju okosnica su Dalmatina koji svojim melodijama, pjesmama i kreativnim nastupima imaju sigurnu i zanimljivu publiku koja uživa u hitovima poput Cukar i sol, Ditelina, Dvije sestre blizanke, Božić bijeli, itd. Struka ih je također prepoznala što potvrđuje podatak kako su dobitnici zlatne i srebrne ploče te Porina 2002. godine za novog izvođača godine. S puno nastupa i prijeđenih kilometara diljem Hrvatske pa i Europe, Ivo i Zdravko uvijek su pripravni i dobro raspoloženi za ugodni razgovor, a naši Glazbeni zvuci otkrivaju i poneke zanimljivosti…..

https://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2014/12/Dalmatino-1.mp3?_=1

Kako su naši gosti već dugi niz godina na glazbenoj pozornici, stekli su podosta prijatelja zahvaljujući pjesmi i umjetnosti te su na taj način duhovno i životno bogatiji jer prijatelji su bogatstvo u dobru, ali i kada su potrebni. Novi album je vani, a planiraju i zanimljive nastupe, neke od njih i humanitarnog karaktera. Napomenimo kako je pjesma koja ih je dodatno proslavila – Božić bijeli, upravo najslušanija na mnogim radijskim postajama.

https://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2014/12/Dalmatino-2.mp3?_=2

Nakon ugodne i lijepe čestitke povodom Božića i Nove godine od Dalmatina preostaje nam privesti druženje kraju u Glazbenim zvucima Terracon News-a zajedno pjevajući Božić bijeli…

D. Šabić