Apolitični

Glazbeni zvuci Terracon News-a

Dite je Splita, voli balun i glazbu, bavi se pjevanjem profesionalno jer od toga uzdržava obitelj, to mu zapravo jest život.
Tako bi nekako započela glazbena životna priča našeg gosta, Alena Nižetića, koji zamalo nije postao nogometaš, no ipak, osjećaj za pjesmu prevladao je nad športom pa je danas renomirani hrvatski pjevač.

Drago mu je što je posjetio Gundulićevu 36 i u „salonu kulture“ započeo priču o svom glazbenom životu, uspjesima te napornom radu. Na početku „Glazbenih zvukova…“ osvrnuli smo se na proteklu godinu, a potom na prve trenutke Alenovog pjevanja pa i pratećih vokala koji su mu i danas posebno dragi.

https://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/02/Alen-nižetić-ton-1.mp3?_=1

I Alen često igra nogomet, mali i veliki, kroz humanitarnu udrugu Split Stars, humane zvijezde Splita što mu pričinjava veliko zadovoljstvo. Šira publika ga je priljubila i posebno prihvatila s pjesmom „Dalmacijo“ koja je postala neizostavan dio repertoara športskih klubova iz Dalmacije.

https://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/02/Alen-Nižetić-ton-2.mp3?_=2

U životu svakog pjevača bitno je imati hit pjesmu po kojoj će publika slušajući, a posebno gledajući prepoznati umjetnika, izvođača. Alenu i njegovim suradnicima želja je da iznova stvore pjesmu koja će ponoviti uspjeh svojih prethodnica poput „Dalmacijo“, „Noć je počela“, „Boli me uspomena“.
Bio je dio glazbenih bendova, karijeru i dalje nastavlja nastupajući zajedno s bendom koji mu je vjeran pratitelj na raznim pozornicama.
Želimo mu svu sreću u daljnjim pothvatima!

D. Šabić