Apolitični

Glazbeni zvuci Terracon News-a

„Glazbeni zvuci Terracon News-a“, u okviru ugodnih glazbenih druženja, ugostili su popularnog pjevača iz Hercegovine, Peru Križanovića koji svojim pjesmama osvaja i publiku u Hrvatskoj. Naime, Pero sam piše svoje pjesme, tj. tekstove, glazbu i u suradnji s kolegama potpisuje aranžmane.

U Gundulićevoj 36 govori nam o svojim početnim glazbenim uradcima, zanimljivim nastupima pa i o nagradama koje mu, kako kaže, pružaju zadovoljstvo za daljnji glazbeni rad iako je već desetljećima na pozornici, predstavljajući se publici raznovrsnim nastupima, koncertima, festivalima, priredbama i slično. Slijedi priča…

https://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/03/Pero-kri--anovic-ton-1.mp3?_=1

Naš glazbeni umjetnik, kako bi se dodatno predstavio našoj publici, namjerava snimiti duet s nekim popularnim pjevačem te tako ojačati promociju svog rada u kojeg, ističe nam, ulaže napor i energiju, a sve u svrhu profesionalnosti posla kojeg obavlja. Ipak, sjedište mu je Dubrovnik, zatim slijedi Split koji mu otvara glazbena vrata prema gledateljima koji su zapravo, potvrđuje Pero, glavni odabir kvalitete i vrijednosti glazbenog umjetnika.

https://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/03/Pero-Kri--anovic-ton-2.mp3?_=2

Naš gost, pjevač Pero Križanović, zahvalio se Terracon News-u na susretljivosti, ljubaznosti i ukazanom medijskom prostoru te ostao zapanjen vrhunskim interijerom vinoteke Viola, kao i ozračjem „salona kulture“ u Gundulićevoj 36.

D. Šabić