Apolitični

Glazbeni zvuci Terracon News-a

Zadovoljstvo je bilo ugostiti u „Glazbenim zvucima“ zanimljivog splitskog pjevača, Milana Terzu, ili kako ga publika voli nazivati „Popularnog Milana“ koji je glazbeno aktivan već punih 11 godina. Njegovi su nastupi jako kvalitetni, a odvijaju se na različitim mjestima, kafićima, restoranima, klubovima, svadbenim svečanostima, festivalima i slično, a to potvrđuje brojna publika koja ga želi vidjeti i uz njega se zabaviti. Radio je Milan i kao konobar, ističe nam, ali je i osjećao u sebi glazbeni smisao za ovu umjetnost želeći se jednog dana i time profesionalno baviti. Prema svemu sudeći, u tome je i uspio. Ima podosta nastupa, živi zanimljivim i ispunjenim životom te nastavlja…

https://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/01/Milan-Terze-1.mp3?_=1

Bitno je u karijeri glazbenika da ga prate vrsni znalci ove umjetnosti, a Milan u tome ima sreću jer su Huljić, Ninčević, Buljan, Šola uistinu pravi odabir za postizanje uspjeha.
No, potrebno je istaknuti kako naš gost i obiteljski glazbeno diše jer mu otac već nekoliko desetljeća pjeva u najstarijoj klapi u Hrvatskoj – klapi Kamen. O mogućoj suradnji s njim, skorašnjim planovima i dodatnim ulaganjima u svijet glazbenika i zabavnjaka Terze nam s puno gušta, energije i elana u Gundulićevoj 36 ističe….

[/embed]http://apoliticni.hr/wp-content/uploads/2015/01/Milan-Terze-2.mp3[/embed]

A kako nam je i potvrdio da njegova pjesma „Knjiga žalbe“ ima vlastitu veliku publiku diljem Dalmacije i Lijepe Naše, te da je pronašla svoje mjesto u rubrici hitovi, predlažem da se u to sami uvjerite.

D. Šabić