Apolitični

GLAZBENI OSCAR Nina Kraljić nominirana za “Hollywood Music In Media Awards”

Nakon suradnje sa globalnim streaming platformama BBC-om i Netflixom – Nini stiže vijest o još jednom velikom inozemnom priznanju- nominaciji za nagradu za najbolju pjesmu Hollywood Music In Media Awards (HMMA) u kategoriji za kratki film.

Glazbenici stiže fantastična vijest o ovoj nominaciji za nagradu za najbolju pjesmu kratkog filma u kojoj je sudjelovala kao autor i kao izvođač. Nominirana pjesma zove se „Vraćam se doma“ ” iz filma „SABINA: PREY FOR THE HUNTER“ („SABINA: PLIJEN ZA LOVCA“), u izdanju tvrtke „Jubilee Productions“ iz Los Angelesa. Dirljiva je to i emotivna priča o djevojci rodom iz Bosne, koja svjedoči ubojstvu svoje majke imigrantice.

Hollywood Music In Media Awards HMMA) je organizacija koja dodjeljuje nagrade za originalnu glazbu u svim vizualnim medijima iz cijelog svijeta, te se Nina tako ove godine našla u društvu nominiranih kao što je Hans Zimmer, Beyoncé Knowles-Carter, Jennifer Hudson, Ariana Grande, Billie Eilish, U2 i mnogi drugi!

Ovu nagradu i nominacije mnogi poistovjećuju sa Oskarom za glazbu, stoga ne čudi da sama Nina kaže da je počašćena i jako uzbuđena što se ima priliku sve više afirmirati u svijetu filmske glazbe koju obožava!

Cijeli članak možete pročitati na: soundguardian.com

Foto: Promo