Apolitični

Giuliano – raspoložen, zadovoljan i glazbeno aktivan

Na jednom nedavnom splitskom društvenom događaju na kojem su se okupilo i mnoštvo bilo je pjesme, razgovora, dogovora, poslovnih kontakata i vjerujemo, novih prijateljstava.

Nazočne su zabavljali uvijek dobro raspoložena Maja Šuput, zabavljač i glumac Damir Mihanović Čubi (Neven iz emisije Jel me netko tražio) i splitski pjevač Giuliano. Bilo je plesa, zabave, koktela i pokoji gurmanski zalogaj, a sve je potrajalo da ranih jutarnjih sati kada su mnogi dočekali izlazak sunca nakon društvenog partija. Jedan od takvih je pjevač Giuliano koji ljeti kad god može uživa u suncu, moru, gradelama i društvu, odrađuje zakazane glazbene nastupe, promotivna snimanja i slično.

Hoćemo li ga vidjeti u nekom kulinarskom TV dvoboju, kako kuha i sprema hranu, smatra li da spada u one glazbenike koji su i više nego zasluženo u mediju te kakvo općenito mišljenje ima o kolegama iz svoje struke, pjevačima, zabilježili smo za Apolitični portal i Terracon TV nakon njegove prve dvije pjesme s kojima je razveselio splitske društvenjake.

Video: Teo Peričić