Apolitični

Gelato sisters objavili prvi singl u novoj postavi: „Zagreb se za Božić sprema”

Gelato sisters objavili prvi singl u novoj postavi: „Zagreb se za Božić sprema”

Gelato Sisters atraktivni su ženski trio koji svoj izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters.

Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput „In the mood” ili „Boogie Woogie Bugle Boy” već su dio njihova repertoara, ali trio se nije tu zaustavio nego koketira i sa zvukom ženskih grupa pedesetih i ranih šezdesetih godina.

„Zagreb se za Božić sprema” je prvi singl u novoj postavi benda koju čine Sanja Parmać, Neda Parmać te Romana Pavliša, a ujedno je i početak suradnje s mladom talentiranom autoricom i producenticom Janom Valdevit koja stoji iza novog singla na kojem gostuje i bend „Good News”.
Iza njih je božićni singl i spot „Tiha noć”, a široj publici prvi put predstavile su se na projektu grupe Swingers „Božićna ekstravaganca”. Osim božićnog singla, u sklopu svjetskog nogometnog prvenstva snimile su singl „Nogometna utakmica” koji je opjevao sve ženske ljubavne probleme za vrijeme trajanja prvenstva.

Gelatosisters možete već danas poslušati uživo u Papa’s baru u Karlovcu te svake subote na „Ledenoj bajci Djeda Mraza”, sljedeću srijedu u klubu „Sax” te 21. 12 u Lisinskom na koncertu Jazz orkestra oružanih snaga HR.