Apolitični

Gdje se mogu preko Interneta naručiti namirnice i kućne potrepštine uz uslugu dostave?

Pobrojali smo na jednom mjestu trgovine koje vam mogu olakšati dugotrajnu izolaciju u kući dostavom namirnica i drugih kućanskih i higijenskih potrepština po koje obično odlazimo u kvartovske trgovine, supermarkete ili na tržnice.

eKupi

Internetska trgovina eKupi do sada je primarno prodavala neprehrambene proizvode, no s akcijom “Ostani doma” uvela je i internetsko naručivanje svih osnovnih namirnica

Konzum Klik

Konzum nudi kupovinu svih živežnih namirnica, kućanskih i higijenskih potrepština, te drugog neprehrambenog asortimana. Za narudžbe iznad 800 kuna dostava je besplatna, ali je dostupna samo na sljedećim lokacijama: Grad Zagreb s okolicom, Samobor, Velika Gorica, Zaprešić, Jastrebarsko, Dugo Selo, Brdovec, Rijeka, Opatija, Split, Zadar i Osijek s okolicom. Minimalni iznos narudžbe je 200 kuna, a najviša cijena dostave 30 kuna.

Podravka

Prehrambena tvrtka iz Korprivnice nudi dostavu svojih unaprijed složenih paketa “za velike i male” ili samo “za velike”.

Žuti Klik

Webshop Hrvatske Pošte dostavlja i zimnicu, čajeve, namaze…

Stridon promet

Minimalna narudžba je 200 kuna, a pokrivaju sljedeće gradove i mjesta: Zagreb, Sesvetski Kraljevec, Sveta Nedelja, Velika Gorica, Ivanić Grad, Vrbovec, Samobor, Velika Mlaka, Kutina, Novska, Glina.

Glovo

Mobilna aplikacija Glovo omogućava narudžbu hrane iz restorana, ali vam njezini dostavljači mogu do kućnih vrata dostaviti bilo što – namirnice iz trgovine, neprehrambene potrepštine, te bilo što drugo dostupno u dućanima koji rade.

Ostale dostavljače, sve detalje i cijeli članak možete pročitati na: bug.hr

Foto: Pixabay