Apolitični

Gazde predstavili svoj „Švedski stol”

Pjesma „Švedski stol” koju su Gazde u rujnu predstavili na festivalu u Požegi, ovih je dana dobila i svoj video spot. Redatelj je P’Eggy koji je osim za vizualni dio zaslužan i za nešto drugačiji, novi studijski zvuk Gazda. Snimanje je održano krajem rujna u Velikoj Gorici, a u spotu se uz Gazde pojavljuju i tri sjajne plesačice – Andreja, Martina i Dorotea koje su švedski stol začinile vatrenim kostimima i vrlo intrigantnim plesom. Aktualni singl druga je pjesma koju Gazde rade s Predragom Martinjakom koji osim aranžmana, potpisuje i glazbu, a tekst je napisao hitmejker Stevo Cvikić.
– Ovo je fenomenalna stvar koja ima ritam kao ni jedna prije. Ne možeš ju prestati slušati i tjera na ples i dobro raspoloženje. Zvuči fantastično, a plesačice su ju digle na razinu da ga ne možeš prestati gledati! – izjavio je frontmen Gazda, Marko Bujanović o ovom video uratku.
Neobičan naziv pjesme, koji asocira na stol pun hrane, pića i zabavu, razlog je brojnih upita kolega i prijatelja o njegovom nastanku, a nastao je iz jednog stiha u pjesmi. Kako sve skupa izgleda i zvuči pogledajte u videu i dakako, uživajte!
Više u kategoriji: Glazba
Izvor i Foto: hamar-media.hr
D. Šabić, mag. nov.