Apolitični

Futsal Week u Zadru

Top destinacija 2016. godine, grad Zadar, osim prekrasnih plaža i ljetne atmosfere, za sve ljubitelje sporta i futsala ovog ljeta organizira Futsal Week koji se održava do ove nedjelje 4. rujna u prostorima Falkensteiner Cluba Funimationa na Boriku.
Na Futsal Week su svi mladići u dobi od 14 do 20 godina da se prvenstveno zabave, ali i da steknu nova znanja i tehnike kojima će ih moći podučiti ambasadori događaja, talentirani igrači futsala Kristian Čekol iz kluba Futsal Dinamo, Ante Crnjac iz kluba Kijevo Knin te Ecio Jurjević iz kluba Split Tommy.
Treneri koji  mladiće podučavaju i treniraju su Mićo Martić, ujedno i vlasnik portala Futsal planet; Tiago Polido, izbornik reprezentacije Katara; Doug Reed, igrač engleske futsal reprezentacije; Flavio Do Amaral Monteiro, izbornik U-20 reprezentacije Katara; Lucio Solazzi, izbornik futsal reprezentacije Zambije te Roberto Osimani, talijanski futsal trener.
Sama podstava trenera već najavljuje da je organizacija Futsal Weeka međunarodna, tako da su na sportski tjedan pozvani i svi gosti grada Zadra koji budu u posjetu u navedenom terminu. Futsal Weeku pristupit će i nekoliko reprezentacija i klubova, a u njihovim treninzima moći će sudjelovati svi sudionici kampa.

Futsal Week u Zadru


Vrhunski renomirani treneri sve mladiće educiraju, treniraju i pripremaju za utakmice koje će se odvijati i izvan Hrvatske.
Osim nezaboravnog iskustva, stečenog znanja i vještina te druženja i natjecanja, svi sudionici Futsal Weeka na poklon će dobiti Nike opremu koja sadržava dvije majice za trening, turnirsku majicu i hlačice sa štucnama i ruksak.

Prilika trenirati s velikanima futsala kao i igrati protiv cijenjenih futsal igrača ne pruža se svakodnevno pa je Futsal Week u Zadru pravo vrijeme za nova znanje, tehnike i treninge.