Apolitični

FruFru predstavlja pjesmu „Na pola puta”

 

FruFru, tajanstveni ženski bend, nakon debitantskog singla „Zagonetni dečko”, predstavlja novu pjesmu – „Na pola puta”. Riječ je o upbeat, pop skladbi u zapadnom stilu čiji su autori: Neven Marinac, Filip Vidović, Gordan Dragić i Ivan Veljača. Isti autori ujedno potpisuju i produkciju za zagrebački Morris-Studio, gdje je pjesma snimana i producirana.
Pjesmu prati moderan i zabavan lyric video u režiji Igora Raguža, koja će vam se, bar se tako nadaju, svidjeti. FruFru se široj javnosti predstavio u ekranizaciji romana „Ljubav ili smrt” Daniela Kušana, kada je za potrebe filma nastao single „Zagonetni dečko”. Nakon mnogo pozitivnih reakcija na pjesmu, producentska ekipa Morris studija odlučila je nastaviti s radom u tom smjeru, čuvajući anonimnost članova FruFru uključenih u projekt.
– Smatramo kako u hrvatskom eteru nedostaje više glazbe koja bi ciljala prvenstveno na mlađu, ‘teen’ publiku, pa smo htjeli ponuditi svježu i modernu alternativu onome što se trenutno može čuti na našoj glazbenoj sceni. Kroz anonimnost projekta cilj nam je bio zadržati fokus slušatelja isključivo na pjesmi. – rekli su iz Morris studija.

Više u kategoriji: Glazba
Izvor i foto: morris-studio.com,facebook.com
D. Šabić, mag. nov.