Apolitični

Freemasons na Braču

Beach bar Auro u Bolu na Braču ovaj četvrtak najavio je nezaboravan provod za sve ljubitelje house zvukova i britanskog dua Freemasons, stoga rezervirajte ovaj četvrtak kao uvod u nezaboravni glazbeni vikend.
Ljeto je na otoku Braču u punom jeku. Plaže su pune turista koji beskompromisno upijaju sve što im priroda i ponuda otoka nude, a ne nedostaje ni dobrih provoda uz zvukove popularne glazbe.

Freemasons na Braču ovog četvrtka 28. srpnja u mjestu Bol, na jednoj od najljepših plaža Jadrana, Zlatnom ratu, beach bar Auro otvara pozornicu engleskim house velikanima Freemasons.

Freemasons na Braču, zabavite se

Freemasonsi su ljubiteljima house, dance i funk zvukova poznati još od 2003. godine kada su krenuli sa svojom glazbenom karijerom i proslavili se brojnim hitovima poput „Love on my mind”, „Uninvited”, „Heartbreak” ili „Rain down love”.
Britanski duo ime je odabrao zbog puba Freemasons Tavern u Brightonu u koji su nerijetko odlazili. Osim brojnih uspješnih hitova, objavili su četiri albuma od kojih su svi bili uspješni i dobro prihvaćeni i od strane publike i glazbene kritike, pa ne iznenađuje da je njihovo ime poznato i cijenjeno. U odaziv svih ljubitelja house zvukova i Freemasons repertoara ni ne sumnjamo, a vjerujemo i da će mnogi zainteresirani upravo zbog ovog događaja izabrati otok Brač kao svoju ljetnu luku ovog četvrtka.
Nastup Freemasonsa trebao bi krenuti u 16 sati te trajati do 21 sat. Freemasoni će tako sve prisutne dobro zabaviti te kvalitetno pripremiti za večer i vikend koji slijede. Uz zvukove house i dance hitova, beach bar Auro će se pobrinuti da vam pozornica plaže Zlatni rat bude što ugodnija i bezbrižnija. Ulaz u beach bar je besplatan tako da nitko nema izliku za propuštanje nastupa britanskog dua koji jamči isključivo dobru glazbenu zabavu uz more.
I sami članovi Freemasonsa vesele se nastupu u mjestu Bol, što je sigurna pozivnica na kvalitetnu poslijepodnevnu party uvertiru u nezaboravan dan na Braču.