Apolitični

The Frajle – cure osvajaju pjevanjem

Prije početka proljetne turneje The Frajle imaju pune ruke posla – objavljena je pjesma „Moli me, moli” s njihovog albuma B strana ljubavi. Album je objavljen krajem godine i osim novog radijskog singla u eteru ste već mogli primijetiti pjesme „Mijenjam dane”, „Imala je lijepu rupicu na bradi” i druge. Uz objavu novog singla, djevojke su odlučile snimiti i videospot.
Ekranizacija balade koja je već ušla u srca fanova šarmantnih Frajli već došla do svog kraja, a sjajna redateljica Mare Milin unijela je novu vizualnu dimenziju snažnih emocija kojima pjesma obiluje.
– Na snimanju nam je jako veselo i opušteno, iako je u pitanju balada. Ovaj spot razlikovat će se od svih dosadašnjih koje smo radile i po tematici i po tehnici. Interesantno je i što smo u nekim drugačijim ulogama, malo smo provokativnije, a izazov takvih scena prenosimo i u pauzama, pa je snimanje još zanimljivije. Spot je crno-bijeli, a premijera je večeras na CMC televiziji. – kažu Frajle.
Proljetnu turneju po Hrvatskoj i dodatnu promociju trećeg studijskog albuma B strana ljubavi, koja ruši sve rekorde slušanosti, započinju 22. 4. u Osijeku koncertom u kinu Europa, 14. 5. Slijedi koncert u zadarskom Arsenalu, a 6. 7. u Splitu na događanju San Sustipanske noći.

Koliko su djevojke dobre i uglazbljene  prosudite sami, a mi vam dajemo na uvid pjesmu “Meni trebaš ti”  s nastupa “Runjićeve večeri” iz 2013. godine.

Više u kategoriji: Glazba

Izvor i foto: aquarius-records.com