Apolitični

Foto natječaj Huawei Next Image: Inspirirajte svijet svojom fotografijom i osvojite vrijedne nagrade

Zagreb, 15. lipnja 2020. – Huawei i ove godine održava svoj Next Image foto natječaj na kojem sudionicima pruža mogućnost osvajanja novčane nagrade u iznosu od 10.000 dolara. Natjecanje se održava u dvije etape: globalnoj i lokalnoj, što znači da natjecatelji imaju dvostruko veći motiv za prijavu na natječaj. Prijave se primaju preko lokalne Huawei forum stranice – kategorija Galerija.

Rok za prijavu je 31. srpnja u 23:59!

Od 15. lipnja do 31. srpnja 2020., najkasnije do 23.59 sati možete podnijeti svoje radove u Galeriji Huawei foruma (kliknite ovdje!). Svoju fotografiju možete prijaviti u jednu od 5 kategorija, a prijavljenom fotografijom sudjelujete na globalnom natječaju.

“Sada je vrijeme da novi kreativci širom svijeta snime svoju sljedeću fotografiju i iskoriste kreativne vještine za snimanje i dijeljenje njima najdražih inspirativnih fotografija, odakle god dolazili” istaknuo je Andrew Garrihy, direktor globalne marke Huawei Consumer Business.

Kako postoji mogućnost da pobjednik globalnog natječaja ne bude iz Hrvatske, osigurali smo i vrijedne lokalne nagrade i lokalni žiri! Između 1. i 15. kolovoza 2020. lokalni četveročani žiri izabrat će 5 pobjednika. Članovi žirija su:

· Domagoj Sever

· Petar Krešimir Furjan

· Tomislav Može

· Norman Mueller – direktor Huawei marketinga za hrvatsko i slovensko tržište.

Najbolja lokalna fotografija prijavljena na Next Image osvojit će P40 pametni telefon, a pobjednik svake preostale kategorije osvojit će bežični Huawei Wireless Tripod!

Kliknite ovdje kako biste posjetili Galeriju globalno prijavljenih fotografija na natječaj ili ovdje kako biste podijelili svoje najbolje radove i pogledali sjajne prijave svih lokalnih sudionika!