Apolitični

[FOTO] Modeli u Gundulićevoj prije večerašnjeg izbora ljepote

Modeli u Gundulićevoj 36. prije večerašnjeg izbora ljepote, družili se u sjajnom i ugodnom ozračju kako bi napunili baterije za večerašnji Izbor.

Povodom izbora za Lice godine Hrvatske 2016. & The Best Model of Croatia 2016. u splitskoj vinoteci Viola održan je pretprijem mladih modela iz cijele Hrvatske. U pratnji s organizatorom izbora i vlasnikom licence Mateom Brekalom, Gundulićevu 36 u Splitu posjetili su modeli i finalisti izbora, a sve s ciljem druženja, dobre zabave i zajedničke pripreme za večerašnji izbor. Glavni događaj najavljen je u splitskom hotelu Park, s početkom u 21 sat gdje će se modeli predstaviti, a dvoje najuspješnijih odnijet će titulu pobjednika i pobjednice Lice godine 2016 & The Best model of Croatia 2016..

Finalisti i finalistkinje za izbor The best model of Croatia i Lice godine 2016. od samoga izbora uglavnom očekuju jedno novo iskustvo, poznanstva , a sudjelovanje i mogućnost pobjede vide kao odskočnu dasku u vlastitoj prezentaciji te napretku u svijetu modelinga.

Pogledajte fotogaleriju  sami pokušajte procijeniti koji finalist i finalistkinja večeras odnose titulu najboljih.