Apolitični

Florence + The Machine u lipnju u pulskoj Areni

Florence + The Machine, jedno od najznačajnijih imena aktualne svjetske glazbene scene, dolaze u pulsku Arenu u nedjelju 18. lipnja 2023. na premijerni samostalni koncert u Hrvatskoj

Florence + The Machine su prodali više od 17 milijuna albuma diljem svijeta, osvojili brojna Brit Awards priznanja, nominacije za sedam Grammy nagrada i zasjeli na vrhove glazbenih top ljestvica diljem svijeta. Mediji poput The Sunday Timesa Florence su prozvali jednom od najposebnijih vokalistica, a završila je i na listi najutjecajnijih osoba na svijetu prema magazinu Time.

Od kada je debitirala 2009. s “Lungs”, koji je dobio Brit Awards za najbolji album godine i postao je jedan od najprodavanijih albuma tog razdoblja, Florence  Welch, zajedno s bendom Florence + The Machine, je izrasla u jednu od najprepoznatljivijih i najočaravajućih vokalistica.

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu 25. siječnja u 10:00 sati u sustavu www.eventim.hr i na svim njihovim fizičkim prodajnim mjestima.
 
Early bird kontingent partera je po cijeni od 59 eura, a kada se rasproda cijena ide na 69 eura. Early bird kontingent tribine je po cijeni od 77 eura, a nakon što se rasproda cijena ide na 89 eura. Sektor trava stajanje gore u prodaji će biti po jedinstvenoj cijeni od 53 eura.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay