Apolitični

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova „Moja poduzetna Hrvatska” U Trilju

 

Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova „Moja poduzetna Hrvatska” održat će se 27. svibnja 2016. u 15.00 sati u Gradskom parku Trilj
Organizatori poručuju:

Zadovoljstvo nam je pozivati vas na Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova „Moja poduzetna Hrvatska” koji će se održati ovog petka u Trilju. Riječ je najvećoj nacionalnoj manifestaciji koja okuplja lokalne i nacionalne poduzetnike, obrtnike i OPG-ove s ciljem popularizacije i promocije malog i srednjeg poduzetništva, obrta i OPG-ova uz podršku gradova, županija i Hrvatske zajednice županija, ističu u triljskoj turističkoj zajednici.
Pokretanje ovog projekta predstavlja idealnu priliku za predstavljanje naših malih i srednjih poduzetnika na sajmovima širom Hrvatske te njihovih proizvoda i usluga, ali i mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakata i međusobnih povezivanja s ciljem proširenja i unapređenja poslovanja.


U 18.00 sati bit će organizirane dječje kulinarske radionice koje će voditi kuhar Branko Ognjenović, a u 19 sati gradonačelnik Trilja, gosp. Ivan Šipić službeno će otvoriti Festival poduzetništva, obrta i OPG-ova.
Za dobru zabavu pobrinut će se jedna od najpopularnijih domaćih rock skupna – Opća opasnost, koja će za sve posjetitelje u Gradskom parku održati besplatan koncert.
Navedeni festivali održat će se ukupno u 15 gradova diljem Hrvatske, a vi dođite u Trilj, grad ljepote, kulinarstva i turističkih atrakcija.

Izvor i foto: TZG Trilj