Apolitični

Festival Eurosonic Noordeslag objavio više od stotinu izvođača

S ozbirom na aktualnu krizu ovogodišnji ESNS bit će u potpunosti digitalan, a održat će se od 13. do 16. siječnja 2021. godine

Nizozemski Eurosonic Noorderslag (ESNS), jedan od najvećih i najutjecajnijih europskih glazbenih festivala i konferencija, najavio je svoje izdanje za 2021. godinu s više od 100 izvođača i nekoliko desetaka govornika. S ozbirom na aktualnu krizu ovogodišnji ESNS bit će u potpunosti digitalan, a održat će se od 13. do 16. siječnja, kako bi i 35. godinu zaredom nastavio svoj misiju: promociju i cirkulaciju nove europske glazbe.

Ovogodišnji izvođači stižu iz 28 europskih zemalja, a žanrovski šaraju od rocka, popa i jazza do elektronske glazbe i hip hopa. Među njima se našlo i nekoliko njih iz naše regije. Među ostalima našli su se Denise Chaila FlexFab & Ziller Bas, Hayes & Y, Jelani, Junior A, Anna Kaneelina, Banji, Chibi Ichigo, CloZee, Deaf Radio, Decolonize Your Mind Society, a kompletan line-up može se pronaći na službenoj stranici festivala.

Showcase program festivala bit će potpuno besplatan, a za gledanje je potrebno registrirati se na platformi www.esns.nl/tickets.

Cijeli članak možete pročitati na: cromoda.com

Foto: Pixabay