Apolitični

FACEBOOK JUTARNJEG: MR AFTERPARTY X BSH EVENTS – spektakularno glazbeno putovanje “Stream City Live”. Prvi događaj u Dubrovniku…

Svjetski poznati brend društvenih medija Mr. Afterparty i BSH Events vode nas na spektakularno glazbeno putovanje kroz povijesno i kulturno blago najboljih svjetskih gradskih pejzaža, sa svojom novom serijom “Stream City Live”. Prvi događaj započinje u Dubrovniku u nedjelju, 24. svibnja, u 18 sati kod drevnih zidina, a prenosit će se na stranicama Mr. Afterpartyja kao i BSH Events te na Facebooku Jutarnjeg lista s prijenosom na portalu Gloria Glam.

Uključite se u nedjelju u 18h naFacebook Jutarnjeg i uživajte u jedinstvenom glazbenom događanju.

Ovo glazbeno putovanje osmišljeno je kao miks glazbe i kulture s ciljem isticanja bogate baštine gradova. Kroz impresivne fotografije i video snimke arhitekture grada, live DJ set zadovoljit će i najzahtjevnije glazbene znalce.

Nedjeljni dubrovački DJ set ići će s dvije lokacije, obale Lazzaretti i s drevnih gradskih zidina. Pijanist i violinist locirani na dva različita mjesta upoznat će vas s DJ setovima u vrijeme zalaska sunca što dodatno pridonosi posebnom ugođaju.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay