Apolitični

EXIT 2021. slavi dva desetljeća: Na tvrđavu stižu David Guetta, DJ Snake, Tyga i Eric Prydz!

Obilježavanje dva desetljeća dvostrukog europskog festivalskog prvaka iz razumljivih razloga pomaknuto je na sljedeće ljeto, a ako je suditi po prvim imenima, sljedeće festivalsko izdanje može biti i najjače do sada. Od 8. do 11. srpnja 2021. na Petrovaradinsku tvrđavu stižu neke od najvećih svjetskih zvijezda čiji su planetarni hitovi samo na YouTubeu skupili čak 33 milijarde pregleda! Listu prvih objavljenih imena predvode najutjecajniji svjetski glazbeni producent i DJ David Guetta, njegov sugrađanin i izazivač za titulu vodećeg planetarnog hitmakera DJ Snake, dvostruki lider Billboardove liste singlova i jedan od najvećih repera današnjice Tyga tesuperzvijezda nove generacije i miljenik regionalne publike Boris Brejcha.

Posebna ekskluziva ostavljena je za zatvaranje mts Dance arene kad će specijalno za ovu priliku nastupiti godinama unatrag najtraženiji DJ Eric Prydz u specijalnom b2b izdanju s kultnim Four Tetom. Na jubilarni EXIT stižu i indie heroji Metronomy, dobitnik Grammy nagrade za životno djelo i živa ikona punka Marky Ramone, metal legende Sepultura, sjajni Denis SultaDax J i Kobosil, hard rock dame Thundermother te neki od vodećih regionalnih izvođača kao što su LaibachGobliniMarko NastićMassimoAfter AffairIlija DjokovićKristijan MolnarInsolateLag i mnogi drugi. 

U petak, 31. srpnja točno u podne, počinje prodaja ulaznica za EXIT festival 2021. godine po cijeni od 450 kuna. Aktualna cijena na snazi će ostati najkasnije do subote, 8. kolovoza ili ranije, ukoliko se rasproda ograničeni kontigent. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti putem službene stranice exitfest.org i prodajne mreže Entrio.hr.

Svi koji ne žele sačuvati ulaznicu za 2021. i ostvariti brojne benefite moći se pokrenuti proces refundacije od 10. kolovoza 2020. godine. Detaljne informacije o tome kako to napraviti bit će objavljene 10. kolovoza na službenim stranicama Exit festivala.

Cijeli članak možete pročitati na: jutarnji.hr

Foto: Pixabay