Apolitični

Ekskluzivni unplugged nastup Teške industrije na BlessFood Večeri s porukom

Zagrebački restoran Lido ugostio je domaćina Blessfood Večere s porukom, Tešku Industriju. Velik broj uglednih osoba iz hrvatskog javnog života dali su svoj doprinos te prikupili sredstva za Udrugu za sindrom Down – Zagreb. Ekskluzivni unplugged nastup Teške industrije razveselio je sve prisutne koji su s oduševljenjem čak i zapjevali. Ivica Propadalo, basist Teške industrije, posebno dirnut nastupom priznao je da je ovakva vrsta nastupa rijetkost za njih te da mu je neizmjerno drago što su svojim gostima ponudili večer za pamćenje

Večera od četiri slijeda restorana Lido zadovoljila je nepca čak i najizbirljivijih, a posebno je oduševio čokoladni desert. Mnogobrojni gosti među kojima su bili i Pamela Ramljak, Ivan Alduk, Nikša Bratoš i Miroslav Lilić pokazali su da neka događanja ne poznaju razliku u godinama, a humanitaran cilj BlessFood Večere s porukom dao je posebnu notu cijeloj večeri.


Vesela i talentirana Lea Mijatović izjavila je: „Sretna sam što smo uspjeli okupiti krug prijatelja i suradnika, te smo jako zadovoljni što su se odazvali. Drago nam je što nam je pružena prilika da pomognemo našim dragim prijateljima iz udruge za sindrom Down – Zagreb. Ovo je bila jedna divna glazbeno gastronomska večer. Puno hvala restoranu Lido što nas je ugostio i nadam se da će naš mali doprinos imati značaj.”
„Lijepa gesta i akcija o kojoj smo mnogo čuli i drago nam je što smo večeras uspjeli napraviti nešto za pamćenje. Za Udrugu za sindrom Down – Zagreb prije par godina napravili smo himnu te se godinama odazivamo njihovim akcijama i bili su nam jedini logičan izbor pri odabiru za BlessFood Večeru s porukom. Odlučili smo se opredijeliti za njih i nadamo se da su rezultati vidljivi. Vedo i Lea, prvi ljudi Teške industrije, napravili su jednu ekskluzivu i nešto što mi ne izvodimo često te mogu reći da me je iznenadilo koliko lijepo je zvučao njihov unplugged nastup” rekao je Ivica Propadalo.


„Divna večer i ugodna atmosfera. Koncert koju su održali bio je prekrasan, oni su naš broj jedan. Hvala BlessFood Večeri s porukom na ovom divnom iskustvu. Sredstva smo namijenili za adaptaciju i opremanje našeg novog prostora na Jarunu jer se trenutno nalazimo u skučenom prostoru od 60m², a imamo 176 djece” izjavila je Natalija Belošević, predsjednica Udruge za sindrom Down – Zagreb.
Ideja projekta „BlessFood – Večera s porukom” je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna. Domaćini večera su istaknute osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusiness-a. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri.

Više u kategoriji: Život
Izvor i foto: Media Front d.o.o.