Apolitični

Na Ekonomskom fakultetu predstavljanje Regionalnog centra za edukacije o EU fondovima i poduzetništvu

Na Ekonomskom fakultetu bit će predstavljanje Regionalnog centra za edukacije o EU fondovima i poduzetništvu, ove srijede uz još neka zanimljiva događanja.
U srijedu, 7. rujna u 10.00 sati, ravnatelj županijske razvojne agencije Javna ustanova RERA SD, g. Jozo Sarač i rektor Sveučilišta u Splitu, dr. sc. Šimun Anđelinović u dvorani D14 aneksa Ekonomskog fakulteta u Splitu (Cvite Fiskovića 5 – kampus Visoka), potpisat će sporazum o suradnji te predstaviti „Regionalni centar za edukacije o EU fondovima i poduzetništvu”, koji će u listopadu početi s radom.

Predstavljanje Regionalnog centra za edukacije o EU fondovima i poduzetništvu

Radi se o prvom takvom centru u ovom dijelu Hrvatske koji je rezultat višegodišnje uspješne suradnje JU RERA SD i Sveučilišta u Splitu te implementacije projekta „E-poslovanje”, financiranog sredstvima Europske unije. Centar će biti smješten na dvije lokacije: Ekonomskom fakultetu i Prirodoslovno-matematičkom, a obje dvorane bit će opremljene najmodernijom telekonferencijskom opremom, što će omogućiti edukacije na daljinu.
Predstavljanju Regionalnog centra za edukacije o EU fondovima i poduzetništvu nazočit će i župan Zlatko Ževrnja, dekan Prirodoslovno-matematičkog fakulteta Ante Bilušić, kao i dekan Ekonomskog fakulteta Željko Garača.
Nakon potpisivanja sporazuma bit će dodijeljene diplome polaznicima 9. i 10. ciklusa edukacije pod nazivom „EU škola” u organizaciji Javne ustanove RERA SD.